maandag 7 maart 2016

Eindelijk weer terug!

Hoi allemaal. Het is een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb op m'n blog.Ik was heel erg druk met de verbouwing van ons nieuwe huis en daarna met de verhuizing. We zitten nu zo'n 2 weekjes in ons nieuwe huis en hebben even een verbouwings-stop. Ik verwacht dat de verbouwing volgende week weer verder gaat (terwijl we in ons huis wonen). Ik heb door alle druktes niet veel tijd gehad om te haken.


Na de verhuizing was m'n computer nog niet aangesloten (nu nog niet) en ik kon niet meer op mijn wachtwoord van mijn blog komen. Vandaag is het me gelukt om een nieuw wachtwoord te maken en nu kan ik eindelijk weer online!


Ik heb tussendoor toch een kadootje gemaakt voor mijn collega die 2 weken terug jarig was. Het is met gelukt om via de laptop op m'n blog te komen en om foto's te uploaden, dus hier is m'n laatste haakwerkje;Het is een kussen geworden, maar mijn foto is erg donker dus je kunt t niet goed zien.


Groetjes,
Monique


6 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kussen, super leuk!
  Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Het is allemaal leuk spannend, maar ook erg vermoeiend. Succes met het volgende gedeelte van verbouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellig kussen. Succes met de verbouwing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, wat een leuk kussen!
  Sterkte met de komende verbouwing!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap dat je tussen alle verbouwingsrommel door dit superleuke kussen hebt gemaakt. Verhuizen en verbouwen slokt gewoon veel tijd en energie op.
  Even doorzetten. Er komen vast weer betere tijden voor het haken.

  Groetjes en sterkte, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, die is super leuk geworden. :-)

  Groetjes
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen